Maison van Belle online store
Maison van Belle online store

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@maisonvanbelle.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Annuleren van je bestelling?
Ben je te laat met annuleren en is je bestelling al verzonden? Dan kun je het pakket bij bezorging weigeren. Indien je al hebt betaald voor je order, zullen we het volledige aankoopbedrag, na goede ontvangst van de retourzending, volledig terugstorten. Je kunt dit bedrag uiteraard ook voor een nieuwe order gebruiken. Onze Customer Service kan in dat geval een creditfactuur voor je aanmaken. De gemaakte verzendkosten krijg je eveneens van ons terug (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend weer laat meenemen door de bezorger).

Product(en) kapot?
We doen altijd onze uiterste best om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en deze goed te verpakken en op te sturen. Mocht je desondanks gebroken of beschadigde producten hebben ontvangen, dan hanteren wij een “niet goed, geld terug” garantie. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Neem hiervoor direct contact op met onze klantenservice.

Niet tevreden? Dan kunt u retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@maisonvanbelle.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is..

LET OP: neem altijd eerst contact met ons op als je iets retour wilt sturen!

Onze voorwaarden bij een retourzending

  • Alle producten dienen ongebruikt, compleet, schoon en onbeschadigd te zijn om in aanmerking te komen voor een retourzending
  • Het liefst ontvangen wij het product dat je terug wilt sturen zoveel mogelijk retour in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Zorg ervoor dat je breekbare producten goed inpakt: wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de retourzending en de staat waarin wij de producten ontvangen
  • Frankeer je retourzending voldoende. Ongefrankeerde stukken kunnen wij helaas niet aannemen

Kosten van een retourzending
Maak je gebruik van de afkoelperiode dan betaal je zelf de kosten die je hebt gemaakt om het pakje naar ons terug te sturen. Bij een retourzending van kapotte of beschadigde producten betaalt maisonvanbelle.com deze kosten.